| Minski kardi pidurid | |
|
|
Autor | Teade |
---|
dnepr17
Postituste arv : 40 Join date : 06/08/2009 Age : 33 Asukoht : Viljandimaa
| Pealkiri: Minski kardi pidurid Nelj Aug 06, 2009 4:20 pm | |
| Piduritega probleem siis selline et lekivad, mansetid on läbi omadega. Mis mansetid sinna lähevad ja kust neid saada oleks? | |
|
| |
uve Admin
Postituste arv : 172 Join date : 06/08/2009 Age : 39 Asukoht : Elva
| Pealkiri: Re: Minski kardi pidurid Reede Aug 07, 2009 12:43 am | |
| | |
|
| |
dnepr17
| Pealkiri: Re: Minski kardi pidurid Püh Dets 27, 2009 7:29 pm | |
| Suvel said mansetid ära vahetatud ja siis ka pidureid proovitud. Hiljem tekkis uus jama, ei pidurdanud enam. Vaatasin et äki õli reservuaar tühi aga polnud. Vajutasin pedaali, õli tase reservuaarist langes, kui lahti pedaali lasin järsult siis tuli sealt välja purskkaev. Võtsin torud pumba otsast lahti ja siis pedaali vajutades ei tulnud sealt tilkagi õli. Vahetasin pumba ära aga ikka sama jama. Mida teha? | |
|
| |
Silver Admin
Postituste arv : 164 Join date : 06/08/2009 Age : 37 Asukoht : Tartu, Veeriku
| Pealkiri: Re: Minski kardi pidurid Reede Jan 01, 2010 10:26 pm | |
| - dnepr17 kirjutas:
- Suvel said mansetid ära vahetatud ja siis ka pidureid proovitud. Hiljem tekkis uus jama, ei pidurdanud enam. Vaatasin et äki õli reservuaar tühi aga polnud. Vajutasin pedaali, õli tase reservuaarist langes, kui lahti pedaali lasin järsult siis tuli sealt välja purskkaev. Võtsin torud pumba otsast lahti ja siis pedaali vajutades ei tulnud sealt tilkagi õli. Vahetasin pumba ära aga ikka sama jama. Mida teha?
Ehk on kuskilt katki voolik või toru. Kui pole siis puhasta toru ära ja näe roppu vaeva õhutamisega. | |
|
| |
dnepr17
| Pealkiri: Re: Minski kardi pidurid Laup Jan 02, 2010 4:12 am | |
| Pumbal polnud torusi küljes , pumpasin aga pumbast õli välja ei tulnud. mõtlesin et peaks mõnda muud pumpa proovima, kardil originaalis mosse siduri pump. Kas kardil on väga raske pidureid õhutada. Mina olen nii teinud nagu autodelki. | |
|
| |
uve Admin
Postituste arv : 172 Join date : 06/08/2009 Age : 39 Asukoht : Elva
| Pealkiri: Re: Minski kardi pidurid Laup Jan 02, 2010 5:27 pm | |
| saab hakkama küll nii nagu autol. Kõige parem variant siis kui saad pidurivedeliku paaki suruõhu anda,et survega igalt poolt õhutus niplitest välja tuleks.muidugi õhtusniplid peavad lahti olema.
Mina oma esimesel kardil tegin nii. | |
|
| |
Kikstarter
Postituste arv : 51 Join date : 06/08/2009 Age : 31 Asukoht : Tartu tammelinn
| Pealkiri: Re: Minski kardi pidurid Teis Jan 05, 2010 6:33 am | |
| Ma soovtan sul lihtsalt piduripump laiali lammutada ja ära puhastada korralikultja kokku tagasi panna. Kui mul sama jama oli siis tegin seda ja see aitas ! | |
|
| |
dnepr17
| Pealkiri: Re: Minski kardi pidurid Teis Jan 05, 2010 5:35 pm | |
| Proovisin seda et lahti teha. Tegin lahti, veits oli musta sees, puhastasin ära aga ikka ei mõika, kaldun arvama et mõlemad pumbad mida oman on valesti kokku pantud või mõni kummist osa seal sees on ära väsinud. | |
|
| |
Silver Admin
Postituste arv : 164 Join date : 06/08/2009 Age : 37 Asukoht : Tartu, Veeriku
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Minski kardi pidurid | |
| |
|
| |
| Minski kardi pidurid | |