Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vihased ja õlised...

PealehtPealeht  PortalPortal  FOORUM  Latest imagesLatest images  OtsiOtsi  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

Kart -sierra-

Go down 
2 posters
AutorTeade
-sierra-

Postituste arv : 13

Kart -sierra- Empty
PostitaminePealkiri: Kart -sierra-   Kart -sierra- EmptyKolm Veeb 29, 2012 1:50 pm

Tervist.

Sai siis omale jälle üks kart hoovi peale veeretatud. Raam, siis vene 125cc oma.
Tegemist vajab ta kõvasti. Rehvid suht kehvad, puudu pidurid, puudu mootor ja iste tahab klaasriidega mäkerdamist. Mootori poole pealt nii, et käivad läbirääkimised ühe Minski mootori asjus. Pidurid aretan, ma Ford Fiesta esimesest pidurisadulast ja Freedo ühe kettast. Kui homme linna liigun, siis toon klaasriide ka ära ja remondin, selle ka istme ära. Hetkel siis tehtud nii palju, et raam saanud vajallikud keevitused ning üle värvitud.
Kunagi suve poole plaanis uuesti laiali võtta ning tagant see lükamis värk ma lõigata ja siis uuesti üle värvida mõne erksama värviga.
Pilte ka:

Algul:
Kart -sierra- 0938440851e059

Praegu:
Kart -sierra- 093888969d7688
Tagasi üles Go down
-sierra-

Kart -sierra- Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kart -sierra-   Kart -sierra- EmptyLaup Märts 03, 2012 9:47 pm

Väike uuendus:
Kart -sierra- 093975497469b9

Kart -sierra- 093975551203be

Kart -sierra- 093975475ac4d4

Suuremad rattad said seetõttu, et elan maal ning on kehv kruusapeal sõita.
Veel said esimesed rattad lahti võetud, puhastatud ja värvitud ning lõpuks kokku laotud.
Neist hetkel pilte pole.
Tagasi üles Go down
lovefear

lovefear

Postituste arv : 19

Kart -sierra- Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kart -sierra-   Kart -sierra- EmptyPüh Märts 04, 2012 12:39 am

Kas tegu on rolleri ratastega?
Tagasi üles Go down
-sierra-

Kart -sierra- Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kart -sierra-   Kart -sierra- EmptyPüh Märts 04, 2012 2:01 am

Taga rolleri rattad jh.
Vahejupist ka pilt:
Kart -sierra- 0929629756d899
Tagasi üles Go down
-sierra-

Kart -sierra- Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kart -sierra-   Kart -sierra- EmptyTeis Mai 01, 2012 12:40 am

Üle pika aja, siis jälle midagi postitada. Vahepeal pole aega tegeleda olnud, kuid täna sai väikene edusamm tehtud. Razz
Sain siis sugulaselt omale ühe vana muruniiduki, mis tal kasutult seisis. Kuna omal üht niidukit juurde vaja polnud, siis sai sellelt mootor võetud ja hakatud kardile peale sobitama.
Tehtud on siis niipalju, et mootoril rihmaratas külge pandud, originaal karpa eemaldatud ja raamile sai ka üks mootori kinnitus valmis tehtud. Teiste kinnituste jaoks on juba vaja väheke keevitada, aga kuna keevitust kodus pole, siis tuleb see kuskilt laenata, mis võtab jällegi aega. Karpa tahaks panna peale mingise rolleri oma, aga kuna mootor on mul 182cc, siis kardan, et jääb lahjaks ja tuleb muretseda mõne venelase karpa. Sidurisüsteemi teen ma rihma pingutamisega, ehk siis kui rihma pingule tõmban hakkab masin liikuma.
Iseenest vaevalt, et see mootor seda karti väga jõudsalt liigutama hakkab, aga vähemalt on nüüd kevadel midagi putitada. Very Happy
Raami poole pealt veel selline asi, et tuleb nüüd onule vähe närvidele käia, et ta mulle piduriketta ja rihmaratta võllile treiks.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Kart -sierra- Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kart -sierra-   Kart -sierra- Empty

Tagasi üles Go down

Kart -sierra-
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» Kart(mootor täpsustamisel) -sierra-
» O:kart