Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vihased ja õlised...

PealehtPealeht  PortalPortal  FOORUM  Latest imagesLatest images  OtsiOtsi  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

25mm võllile lääne rummud?

Go down 
3 posters
AutorTeade
sloppi1234

Postituste arv : 116

25mm võllile lääne rummud? Empty
PostitaminePealkiri: 25mm võllile lääne rummud?   25mm võllile lääne rummud? EmptyEsm Dets 10, 2012 1:38 am

Kus kohast saab osta/tellida 25mm võllile rummud kuhu külge lähevad lääne alumiinium/magneesium veljed?Mul on olemas plekk velje rummud,mis läänevelgedega kokku ei sobi,aga oleks vaja järgmiseks suveks läänekad alla...
Üks võimalus oleks osta materjal ja treida,aga see läheks päris kulukaks.
Teine võimalus mis võibolla töötaks oleks võtta need vene rummud,keevitada nendesse puuritud augud kinni ,treida mõõtu ja uued augud sisse,aga kas selline keevitus üldse võimalik on?
Rolis ja gearis on vist kõige väiksem 30mm võllile,Mul võllil aga otsad 25'le lastud,kas se on originaalis ka nii?
Tagasi üles Go down
Taavi

Taavi

Postituste arv : 117

PostitaminePealkiri: Re: 25mm võllile lääne rummud?   25mm võllile lääne rummud? EmptyTeis Dets 11, 2012 5:48 pm

25mm on jah originaal, mina lasin endal rummud ümber teha treialil. Vanad tikuaugud keevitas täis, treis rummu sobivasse mõõtu ning tegi uued augud. Neid 25mm lääne rumme pidi saama tellida. Möödunud suvel tuttav tellis AGS-ist, hinda ma ei mäleta. Neti kataloogides vist jah 30mm kõige väiksem aga tellimise peale pidi saama.
Tagasi üles Go down
Anons

Postituste arv : 4

PostitaminePealkiri: Re: 25mm võllile lääne rummud?   25mm võllile lääne rummud? EmptyTeis Dets 11, 2012 6:01 pm

Taavi kirjutas:
25mm on jah originaal, mina lasin endal rummud ümber teha treialil. Vanad tikuaugud keevitas täis, treis rummu sobivasse mõõtu ning tegi uued augud. Neid 25mm lääne rumme pidi saama tellida. Möödunud suvel tuttav tellis AGS-ist, hinda ma ei mäleta. Neti kataloogides vist jah 30mm kõige väiksem aga tellimise peale pidi saama.
Saan aru, et jutt käib tagumistest rummudest? Ebays on 25 mm ca 20 £. Ei tunne vene karte, kuidas esimesed rummud alu/mg velgedele ehitate?
Tagasi üles Go down
Taavi

Taavi

Postituste arv : 117

PostitaminePealkiri: Re: 25mm võllile lääne rummud?   25mm võllile lääne rummud? EmptyTeis Dets 11, 2012 6:27 pm

Esimesed tuleb samuti ümber treida. Esimesi velgi on kahe erineva keskauguga saada, tasuks teha suurema auguga velje järgi - vähem tööd.
Tagasi üles Go down
sloppi1234

PostitaminePealkiri: Re: 25mm võllile lääne rummud?   25mm võllile lääne rummud? EmptyKolm Dets 12, 2012 8:32 pm

Mis keevitust kasutasid alumiiniumi keevitamiseks?Gaas või TIG?Keegi teab kus lasta need tiku augud kinni keevitada ja kui palju maksab umbkaudselt?
Ma mõtlesin ,et äkki saab hoopis leeklambiga sulatada alumiiniumi ja valada augud kinni,aga kas see jääb sinna kinni ka,või tuleb lahti?
Tagasi üles Go down
Anons

Postituste arv : 4

PostitaminePealkiri: Re: 25mm võllile lääne rummud?   25mm võllile lääne rummud? EmptyNelj Dets 13, 2012 3:23 am

sloppi1234 kirjutas:
Mis keevitust kasutasid alumiiniumi keevitamiseks?Gaas või TIG?Keegi teab kus lasta need tiku augud kinni keevitada ja kui palju maksab umbkaudselt?
Ma mõtlesin ,et äkki saab hoopis leeklambiga sulatada alumiiniumi ja valada augud kinni,aga kas see jääb sinna kinni ka,või tuleb lahti?
MIG/MAG keevitus, Al traat, kaitsegaas argoon. Sulatamine ei vii kuhugi!
Tagasi üles Go down
sloppi1234

PostitaminePealkiri: Re: 25mm võllile lääne rummud?   25mm võllile lääne rummud? EmptyReede Dets 14, 2012 1:43 pm

Tänud vastuste eest.Eks tuleb enne kevadet leida koht kus lasta need augud kinni keevitada.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: 25mm võllile lääne rummud?   25mm võllile lääne rummud? Empty

Tagasi üles Go down

25mm võllile lääne rummud?
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» O: Tagumine piduriketas 28mm võllile.
» M: istmed ,rummud,velg,rehvid
» O: 125-se tagavõllile ratta rummud. LEITUD LUKKU.
» Ostan 50cc kardi tagatelje rummud