Roadrunner16
Postituste arv : 168 Join date : 26/08/2011 Age : 37 Asukoht : Keila
| Pealkiri: Teha kõik alateemad ka külastajale vaadeldavaks? Kolm Apr 11, 2012 1:43 pm | |
| Tere! Teen ettepaneku teha kõik foorumi alateemad ka külastajale nähtavaks. Siis saaksid ka külastajad näha, et mõnel liikmel ikkagi on kart ja midagi toimub ka. Tekiks ehk rohkem huvi omakart.forum.co.ee vastu.
Minu esimene pilk foorumile oli küll natuke kahtlev. Ei suutnud külastajana leida näiteks teemat, kust saaks teiste inimeste kartide kohta lugeda ja see jättis sellise kahtleva seisukoha kogu foorumi osas.
Veel üks küsimus, miks ei tööta omakart.tk aadress?
Tervitades Tanel. | |
|
mart1n
Postituste arv : 257 Join date : 25/08/2009 Age : 45 Asukoht : Rapla
| Pealkiri: Re: Teha kõik alateemad ka külastajale vaadeldavaks? Nelj Apr 12, 2012 7:26 pm | |
| Toetan ettepanekut. Samas peaks ettepaneku otse adminnile ka saatma, kuna mul selline kahtlane tunne, et need nupukeerajad on rohkem rajal kui arvuti taga. | |
|
Roadrunner16
| Pealkiri: Re: Teha kõik alateemad ka külastajale vaadeldavaks? Esm Apr 16, 2012 8:26 pm | |
| Tere!
Kirjutasin Mart1ni soovitusel ka ühele moderaatorile, vastust aga ei ole saanud. Ilmselt on nad tõesti rohkem rajal, kui arvuti taga.
Tanel, | |
|
Silver Admin
Postituste arv : 164 Join date : 06/08/2009 Age : 37 Asukoht : Tartu, Veeriku
| Pealkiri: Re: Teha kõik alateemad ka külastajale vaadeldavaks? Reede Apr 20, 2012 3:22 pm | |
| Tere! Alateemadest polnud külastajatele näha ainult meie endi lugusid kartidest, kuid nüüd on ka see avalik. omakart.tk on teatavasti tasuta domain, seega see aegub mingi aja pärast, kuid ma uuendasin selle uuesti. Pole vahepeal aega olnud tegeleda selle asjaga, kuid püüan parandada ennast Silver | |
|
Roadrunner16
| Pealkiri: Re: Teha kõik alateemad ka külastajale vaadeldavaks? Teis Apr 24, 2012 3:47 am | |
| Tänan!
Looda, et administraatorid leiavad ka vahest aega kardiga mõned ringid teha.
Tervitades Tanel, | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Teha kõik alateemad ka külastajale vaadeldavaks? | |
| |
|